Loslopende vrouwen op Ameland

HOLLUM – NoortOost Producties heeft een nieuw stuk in voorbereiding, Loslopende Vrouwen. Op vrijdagavond 19 juli, zaterdagavond 20 juli en zondagmiddag 21 juli is de komedie, geschreven door Haye van der Heijden, te zien in Herberg De Zwaan.

Loslopende Vrouwen

'Loslopende Vrouwen' gaat over kleindochter Iris, moeder Jacqueline en oma Paula. En dan is er nog een man, die wonderschoon fluit speelt maar ook last heeft van een bijzonder hinderlijke kwaal. Het is een komedie over drie generaties vrouwen die totaal op elkaar aangewezen zijn. Ze kunnen of willen zich niet binden aan een man, maar worden alle drie verliefd op de bovenbuurman. Voer voor hilariteit.

Zesde

NoortOost Producties is aan haar zesde productie bezig.

In 2016 werd het eerste stuk 'Wereldleiers' gespeeld, in november 2016 stonden de spelers met een tweede stuk op de planken, dat 'Serenade' heette. Het derde stuk was 'Pas op dat je geen woord zegt!' van Dimitri Frenkel Frank en het vierde speelde op een vlot had de titel 'In volle Zee'. Al deze stukken werden gespeeld in Herberg De Zwaan. Voor de vijfde productie 'De Odisee' werd voor de gelegenheid uitgeweken naar de Westerlaankerk in Hollum. 

  • 2016 – Wereldleiers
  • 2016 – Serenade
  • 2017 – Pas op dat je geen woord zegt
  • 2017 – In volle Zee
  • 2018 – De Odisee
  • 2019 – Loslopende Vrouwen

Loslopende Vrouwen

Vrijdagavond 19 juli 2019

Zaterdagavond 20 juli 2019

Zondagmiddag 21 juli 2019

Herberg De Zwaan in Hollum

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *