RSS
Zoeken

Loslopende vrouwen op Ameland

Geplaatst op: 13 mei 2019 - Categorie: Kunst & Cultuur

HOLLUM - NoortOost Producties heeft een nieuw stuk in voorbereiding, Loslopende Vrouwen. Op vrijdagavond 19 juli, zaterdagavond 20 juli en zondagmiddag 21 juli is de komedie, geschreven door Haye van der Heijden, te zien in Herberg De Zwaan.

Loslopende Vrouwen
'Loslopende Vrouwen' gaat over kleindochter Iris, moeder Jacqueline en oma Paula. En dan is er nog een man, die wonderschoon fluit speelt maar ook last heeft van een bijzonder hinderlijke kwaal. Het is een komedie over drie generaties vrouwen die totaal op elkaar aangewezen zijn. Ze kunnen of willen zich niet binden aan een man, maar worden alle drie verliefd op de bovenbuurman. Voer voor hilariteit.

Zesde
NoortOost Producties is aan haar zesde productie bezig.
In 2016 werd het eerste stuk 'Wereldleiers' gespeeld, in november 2016 stonden de spelers met een tweede stuk op de planken, dat 'Serenade' heette. Het derde stuk was 'Pas op dat je geen woord zegt!' van Dimitri Frenkel Frank en het vierde speelde op een vlot had de titel 'In volle Zee'. Al deze stukken werden gespeeld in Herberg De Zwaan. Voor de vijfde productie 'De Odisee' werd voor de gelegenheid uitgeweken naar de Westerlaankerk in Hollum. 

  • 2016 - Wereldleiers
  • 2016 - Serenade
  • 2017 - Pas op dat je geen woord zegt
  • 2017 - In volle Zee
  • 2018 - De Odisee
  • 2019 - Loslopende Vrouwen

Loslopende Vrouwen
Vrijdagavond 19 juli 2019
Zaterdagavond 20 juli 2019
Zondagmiddag 21 juli 2019
Herberg De Zwaan in Hollum

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?