Lopen voor Serious Request Ameland

NES – Aan de vooravond van de tiende Adventurerun liep een grote groep door Nes. De organisatie van de Adventurerun had een mooie route door Nes uitgezet, langs de versierde Phenix, terug naar het Kerkplein, naar de plaats waar het Glazen Huis Ameland staat. Het was de start van de jubileumeditie van de Adventurerun die vandaag gelopen wordt.

Bij het Glazen Huis Ameland zijn verzoekplaatjes aan te vragen voor minimaal 1 euro 50 en donaties te doen voor Serious Request. Volgende week wordt al het geld dat op Ameland is opgehaald voor Serious Request naar het officiële Glazen Huis in Leeuwarden gebracht met een spectaculaire estafette van Vuurtoren tot Oldehove. Zelfs de vuurtoren loopt mee.

Tweehonderd mensen kunnen mee om de lopers moreel te steunen en aanwezig te zijn bij de overhandiging van het geld aan de dj's in het Glazen Huis van 3FM. Voor 25 euro koop je een kaartje, bij het Glazen Huis Ameland.

De route ging ook langs de kerstversierde molen De Phenix.

>>> lees hier meer over Serious Request

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *