Liwadders voor Amelanders in Leeuwarden

LEEUWARDEN – Liwwadders.nl is een leidende, lokale website met een divers informatie-aanbod over Leeuwarden. De site is een 24/7 informatieplatform met ruimte voor discussie. Het succes van Liwwadders (nu al meer dan 11 jaar) wordt gevormd door het presenteren van de juiste mix van écht ‘Liwwadder’ nieuws in combinatie met serviceverlening en verrassing. Liwwadders.nl bereikt een breed publiek uit Leeuwarden en omgeving. De meeste gebruikers zijn al jarenlang zeer betrokken en bezoeken de website meerdere malen per dag.

De website Liwwadders.nl is onlangs geheel opnieuw opgezet en gemoderniseerd. Naast de bekende katernen ‘Actueel’, ‘Zakelijk’, ‘Cultuur’ en ‘Regio Links’ zijn er nieuwe rubrieken bijgekomen: ‘Sport‘ en ‘Vacatures‘. Activiteiten uit Leeuwarden worden voortaan prominent uitgelicht via de podia Liwwadders Helpt! en Liwwadders Groen!

Bol.comOp het vernieuwde Liwwadders kunnen bezoekers zelf ook nieuwswaardige feiten, ‘weet-je-datjes’, foto’s, video’s, verslagen en columns inbrengen voor publicatie. 

Liwwadders.nl is een uitgave van Veldman Journalistieke Producties / Persbureau Leeuwarden.

Liwwadders.nl en Persbureau Ameland zijn beide onafhankelijke nieuwsproducenten en internetsites. De beide nieuwssites werken samen en geven gestalte aan de band tussen Ameland en Leeuwarden.

Liwadders is er voor Amelanders in Leeuwarden en De online Krant van Ameland op de website van Persbureau Ameland is er voor Leeuwarders op Ameland.

Landhuis VaderJacob

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *