Explosie: “Need I say more!”

HOLLUM – "Need I say more". Het is een van de uitspraken die van toepassing is op het aantal bezoekers dat de website van Persbureau Ameland dagelijks verwelkomt. Soms explodeert dat aantal, zoals afgelopen week gebeurde bij het bericht over het ernstige ongeluk en de tiepelkampioenen. Duizenden mensen willen daarover lezen.

Dat maakt de website van Persbureau Ameland een uitmuntend podium voor reclamebewuste ondernemers en organisatoren: plaats daar je advertentie waar de mensen hem ook zien. En dat is tussen het nieuws van Ameland op de website van Persbureau Ameland.

Drie stappen voor de ondernemer die niet te veel wil uitgeven en een maximum aan aandacht wil genereren:

1. Stap in op de Herfstactie. Klik op het Herfstactieblok naast deze tekst en meld uw onderneming aan. Bedrijfsactiviteiten plaatsen we dan gratis in de agenda.

2. Reserveer een tekstbalk. De nieuwe advertentievorm kost tot het eind van deze maand slechts 18 euro. Zie hieronder de tekstbalk van Landhuis VaderJacob.

Bekijk hier welke week nog beschikbaar is.

3. Plaats een banner op de website en proef het voordeel van adverteerder zijn op deze website. We schrijven een nieuwsbericht over uw bedrijf, u kunt uw bedrijfsactiviteiten gratis in de agenda laten plaatsen en uw bedrijf is roulerend over alle pagina's en steevast op de links-pagina constant in beeld bij potentiele klanten. 

Duizenden bezoekers, duizenden paar ogen die ook uw advertentie zien: "Need i say more."

Landhuis VaderJacob

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *