Lise de Boer leest voor

HOLLUM – Lise de Boer-Jongsma (Hollum, 1931) schrijft verhalen en de samenwerkende Gereformeerde en Doopsgezinde kerken op Ameland namen het initiatief om er een boekje van te laten maken. Zaterdag 13 december was de presentatie van het boek “Vertellingen van Elise de Boer-Jongsma” met als ondertitel “Elise in Wonderland.” Lise de Boer las voor uit eigen werk. De presentatie van het boek vond plaats in de Gereformeerde kerk in Hollum en voor een bijna volle kerk las Lise het verhaal "Het grote gezin."

Het boek “Vertellingen van Elise de Boer-Jongsma” met als ondertitel “Elise in Wonderland” is in de boekhandels op Ameland, bij de Oude School, in de Amelander musea, via de Gereformeerde en Doopsgezinde kerk en via deze website te koop.

Het kost € 9,95, het ISBN is 978-90-79945-01-6 en Ameland Pers uitgeverij gaf het uit.

Zie hier het blog Ameland Boeken met een uitgebreid verhaal over de schrijfster en haar boek.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *