Linkverzameling Ameland

HOLLUM – Ameland StartMenus is een linkverzameling van websites die over Ameland gaan. De pagina wordt beheerd door Persbureau Ameland.

Het kan zijn dat uw link daar nog niet bij staat.

Geef hem dan nu op, dan staat hij er deze week nog bij. Voorwaarde is dat u een link naar Ameland StartMenus op uw eigen website plaatst. Er zijn geen kosten aan verbonden bij plaatsing van een retourlink.

Huisjes, hotels, restaurants, bedrijven, evenementen, muziek, bijzondere websites over Ameland: het past allemaal op Ameland StartMenus.

Ameland Startmenus is te vinden op http://ameland.startmenus.nl

Rechtsboven in de pagina staat de link waar u uw website kunt aanmelden.

Controleer meteen even of uw link al op de Links van PA staat. Ook plaatsing in dat rijtje is zonder kosten bij plaatsing van een retourlink naar PA. Laten we de verzameling compleet maken, dus stuur uw website adres op. We plaatsen hem graag. Aanmelden kan via CONTACT.

http://www.persbureau-ameland.nl/links

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *