Lichaam gevonden

TERSCHELLING – Woensdagochtend een lichaam is in zee bij Terschelling gevonden. Het lichaam is geborgen en naar het vasteland gebracht. Daar heeft nader onderzoek plaatsgevonden. De identiteit kon worden vastgesteld en er is onderzoek gedaan naar de doodsoorzaak, meldt politie Fryslân. Inmiddels is bevestigd dat het om de vermiste man gaat die donderdagavond 26 augustus tijdens het zwemmen in zee verdween en is het onderzoek afgerond. Een grote zoekactie leverde die avond en de volgende dag niets op.

Het lichaam is vrijgegeven en overgedragen aan de familie.

Maria Hofker

De KNRM rubberboot Maria Hofker ligt momenteel in IJmuiden en wordt nagekeken op defecten. De rubberboot van de Atlantic klasse wordt waar nodig gerepareerd voor zij naar Ameland terugkeert. Donderdag 26 augustus kapzeisde de Maria Hofker boven Terschelling. De KNRM boot was ingezet bij de zoekactie naar de vermiste zwemmer. Wanneer Maria Hofker klaar is voor een nieuwe actie kon de KNRM nog niet zeggen.

lees hier over de zoekactie naar de vermiste man in groen zwembroek

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *