Leuk, Respect!, Tweet, Plus en meer

HOLLUM – Persbureau Ameland past de website regelmatig aan. Zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om een bericht te delen, door te sturen of af te drukken. We brengen ze graag nog eens onder de aandacht.

 

Onder elk nieuwsbericht staan knoppen waarmee je direct het bericht op Twitter, Facebook, Google+ en LinkedIn kunt zetten; je kunt het bericht Google plussen en tot je favoriet maken en je kunt het artikel mailen en printen. Wie op het rode vakje met het witte plusje klikt ziet dat het bericht op nog meer manieren te delen is. Leef je uit en deel de berichten, vind ze leuk of geef ze een ster.

>>> de knoppen die het meest gebruikt worden staan vooraan, de andere functies zijn onder het Plus-icoon te vinden. Kijk voor printen ook naar PrintFriendly print, dat drukt alleen het bericht af.

>>> lees hier van alles over Social Media

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *