Leer online blindtypen bij Typen Sneek

SNEEK – Leer online blindtypen bij Typen Sneek.

U vindt het belangrijk dat uw kind goed kan typen, maar heeft geen tijd om hem of haar naar les te brengen, dan biedt Typen Sneek de ideale oplossing. Wij starten in september weer met de online cursussen 10-vinger-blind computertypen.

Deze cursus is bedoeld voor kinderen vanaf groep 6 van de basisschool, maar ook oudere kinderen op het voortgezet onderwijs en volwassenen kunnen aan deze cursus deelnemen.

Kinderen zitten vele uren achter hun PC, voor digitale werkstukken, MSN en scripties. Scholen verwachten dat kinderen thuis via de PC hun huiswerk maken. Wanneer zij niet blind en snel kunnen typen, wordt de computer een dief van hun kostbare tijd.

Typen is geen luxe meer, maar een noodzakelijkheid, zoals lezen en schrijven.

Onze cursussen zorgen voor een snelle aanslag zonder vermoeidheidsverschijnselen.

Voor deze cursus is het nodig om 20 á 30 minuten per dag te typen.

De cursus bestaat uit 9 lessen. Elke les heeft 8 á 10 dagen met opdrachten. Na de laatste opdracht volgt een toetsles. Al het gemaakte huiswerk wordt automatisch nagekeken en na de oefening is het resultaat meteen zichtbaar.

Wij coachen de cursist online. De cursist kan online vragen stellen, deze worden ook online beantwoord. Ook is het mogelijk dat de online coach contact zoekt met de cursist.

Lettergrootte van de tekst is aan te passen, speciaal voor dyslexie.

De cursus kost € 125,00. Dit is inclusief examen. Denkt u na twee weken dit is het toch niet, dan krijgt u uw geld terug.

Heeft u nog vragen, dan kan dit via het contactformulier op onze website www.typensneek.nl of telefonisch 0515 – 419424. Op onze website kunt u ook gratis een proefles maken.

Opgave gaat via de website.

Typen Sneek: de goedkoopste en de snelste

– Typen Sneek is ook mobiel te vinden via de iPhone app Ameland Actueel en de m.site ameland-actueel.nl – 

– ingezonden mededeling – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *