Ledenvergadering Zorgcoöperatie Ameland

HOLLUM – Werkgroep Zorgcoöperatie Ameland (ZcA) heeft haar eerste ledenvergadering gepland. Deze zal gehouden worden op 28 september 2016 om 19.30 uur in Ons Hol te Hollum.

Het is een belangrijke vergadering, want er wordt een bestuur voor de ZcA gekozen en benoemd. De vergadering is toegankelijk voor alle Amelanders, het stemrecht is alleen voor leden van de Zorgcoöperatie. Wie tijdens de vergadering lid wordt, kan meteen gebruik maken van het stemrecht.

Tijdens de vergadering wordt ook de financiële commissie ingesteld en zal er een discussieronde met de aanwezigen plaatsvinden.

Zorgcoöperatie Ameland

De ZcA is een groep enthousiaste vrijwilligers die zich hard maakt voor de zorg op Ameland. Ze zijn van mening dat de zorg en welzijn op Ameland niet alleen vóór, maar ook ván de Amelanders moet zijn. Samen met de andere partijen die bij de zorg op Ameland betrokken zijn hopen zij hun speerpunten te behalen.

Deze speerpunten gaan over het behouden van goede zorg op het eiland.

Meer over deze eerste ledenvergadering en de speerpunten leest u bij ‘nieuws en media’ op www.zorgcooperatieameland.nl

Rechtreekse link naar de agenda is hier te vinden.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *