Ledenraad Waddenvereniging op Ameland

HARLINGEN – De ledenvergadering van de Waddenvereniging is een onafhankelijk onderdeel van die vereniging. De leden van deze raad zijn benoemd door de algemene leden vergadering. Zij kunnen het bestuur van de vereniging gevraagd en ongevraagd adviseren.

Eenmaal per jaar bezoekt de ledenraad een van de Waddeneilanden om te genieten van de prachtige omgeving (daar doen we het tenslotte voor), om een vergadering te houden én om met leden en belangstellenden van gedachten te wisselen. over alle onderwerpen die leven op dat eiland. Vorig jaar zijn we op Schiermonnikoog geweest, dit jaar bezoekt de ledenraad Ameland.

Op zaterdag 24 april is er een ’s avonds om 19.30 uur in Hotel Bos en Duinzicht aan de Strandweg 27 bij Nes een dergelijke bijeenkomst van de ledenraad met leden en alle andere belangstellenden. Er zullen een tiental leden van de ledenraad aanwezig zijn om met u van gedachten te wisselen en uw adviezen in ontvangst te nemen.

De leden van onze vereniging op Ameland krijgen allen een persoonlijke uitnodiging via de post maar langs deze weg willen we iedereen die belangstelling heeft voor het werk van onze raad van harte uitnodigen om met in gesprek te gaan.
Bron: Waddenvereniging

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *