Landelijke Kustdag

BALLUM – Op donderdag 23 en vrijdag 24 november organiseert het Ministerie van Economische Zaken en het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) de Landelijke Kustdag op Ameland. Tijdens de Landelijke Kustdag staat informatie- en kennisuitwisseling tussen alle betrokkenen aan de Nederlandse kust centraal.
Burgemeester Albert de Hoop verwelkomt de deelnemers donderdagochtend in Holwerd aan boord. De bijeenkomst vindt na de overtocht plaats in Hotel Noordsee te Nes op Ameland.
Sprekers zijn: Bert de Vries, plv. Directeur Generaal Ondernemen en Innovatie van het Ministerie van Economische Zaken, Ivo Brautigam, directeur Destination, Sales en Marketing van het NBTC, Hans Hillebrand van het innovatienetwerk Habiforum en Lothar Peters, directeur van het kantoor van de NBTC te Duitsland
Tijdens de Landelijke Kustdag vindt een presentatie plaats van het project ‘Kwaliteitsimpuls badplaatsen’. Bovendien wordt een DVD met promotiemateriaal over Ameland en Amelander bedrijven gepresenteerd.
De Amelander uitbaters van ‘De Buren van Nes’ krijgen het nieuwe certificaat voor de milieubarometer voor strandpaviljoens uitgereikt. Het tweede bedrijf dat voor het eerst dit certificaat krijgt staat in Oostkapelle.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *