Laatste Website van de Maand van PA

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand augustus van 2023 is de website van Expeditie Ameland Website van de Maand. Het is de laatste Website van de Maand van PA.

Expeditie Ameland

Expeditie Ameland is het vertelevenement dat in november van dit jaar plaatsvindt. Eerdere Expedities Ameland waren een groot succes en Ameland heeft inmiddels naam gemaakt als Eiland van Verhalen. Dit Expeditie Ameland is dan ook a storytelling adventure, een internationaal verhalenfestival. Klik op deze link en bekijk de agenda van dit festival dat van 16 tot en met 18 november diverse activiteiten heeft. De workshops binnen dit festival zijn al volgeboekt, voor de vertelactiviteiten met verhalentocht en Verteldiner in Sier aan Zee in de avond is nog plek. Reserveren kan via de website van Expeditie Ameland. De Busverhalen, te beluisteren via scannen van de QR-code in bus en bushalte op Ameland is onderdeel van Expeditie Ameland 2023.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites. 

  • Kijk ook op Ameland Vandaag, het YouTube-kanaal van PA.

  • Abonneren op Ameland Vandaag kan zonder kosten. Meteen doen, dan mist u geen Ameland-filmpje meer.

  • Raadpleeg hier het Ameland Boeken blog.

Ameland Vandaag

 

 

 
 
 
 
Persbureau Ameland
Persbureau Ameland

Persbureau Ameland brengt alle actualiteiten om en rondom Ameland. Daarnaast verschijnen er verschillende reportages over de vele bewoners die het eiland rijk is. Zelf een goede tip? Mail deze naar info@persbureau-ameland.nl.

Artikelen: 798

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *