Kussen voor gratis diner Amelander Kaap

HOLLUM – Na het succes van voorgaande jaren organiseert Fletcher Hotel-Resort Amelander Kaap tijdens het Valentijnsdiner op zaterdag 14 februari een heuse kuswedstrijd. Wie van de aanwezige koppels elkaar exact 30 seconden kust of hier het dichtstbij zit, wint een 3-gangen dinercheque voor twee personen t.w.v. €49.

Tijdens deze romantische dag zal het restaurant van het hotel volledig in kaarslicht gehuld zijn voor een intieme sfeer. Wie echter zeker wil zijn van een plaats in de kuswedstrijd wordt aangeraden vooraf te reserveren. Deelname aan de kuswedstrijd is op vrijwillige basis en kan via het telefoonnummer 0519 – 5546 46. 

De chef-kok van Hotel-Resort Amelander Kaap verrast de gasten op Valentijnsdag met een heerlijk 3-gangen Valentijnsdiner voor slechts €34,50 p.p.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *