Kunstmaand stopt nog niet

NES – De Kunstmaand stopt nog niet. Dat laat de organisatie van de Kunstmaand weten. Er is geen reden om te denken dat de Amelander Kunstmaand eindigt, althans in de naaste toekomst nog niet. 

Voor dit en volgend jaar krijgt de Kunstmaand nog subsidie van gemeente en provincie. "Dus de komende jaren zal er kunst op Ameland zijn tijdens de novembermaand," laat de Kunstmaand weten.

Op 1 november om 13:00 uur opent de 23e Kunstmaand. Sinds 2001 draagt elke novembermaand een thema en die van 2019 is 'In Beweging'.

Meer dan honderd kunstenaars uit binnen- en buitenland exposeren op bijzondere locaties verspreid over het hele eiland. De Kunstmaand is aangekleed met workshops, filmavonden, podiumkunsten, rondleidingen, lezingen, literaire avonden en een Proefroute van Amelands Produkt. Ameland staat tot 30 november in het teken van de kunst.

⇒ lees hier mer over de Kunstmaand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *