Kunstmaand in De Plaats en activiteiten

HOLLUM – Pioniersplaats De Plaats heeft niet alleen een mooie Kunstmaand tentoonstelling in huis, maar heeft ook Kunstmaand Activiteiten op het programma staan. De Plaats is te vinden aan de Oosterlaan in Hollum. Op dinsdag 16 november is er een speciale Sing Inn met als thema Gospels.

Op donderdag 18 november vertelt kunstschilder Albert Jansen over zijn werk. Voor beide avonden graag aanmelden bij De Plaats. Zie de foto.

Novembermaand Kunstmaand

In de maand november is ook onze Pioniersplek De Plaats een Kunstlocatie. Twee kunstenaressen zullen in De Plaats hun zilverwerk tentoonstellen.

Wij hebben de deur openstaan van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en zondags van 12.00 uur tot 17.00 uur.

De inloop momenten gaan gewoon door, op de maandag zijn wij gesloten. U bent van harte welkom. De overige activiteiten die wij organiseren staan hieronder vermeldt.

Dinsdagavond 23 november Sing-Inn 19.00 uur tot 20.00 uur

Gezellige muziek avond met in de pauze een kopje koffie of thee. Muzikale begeleiding door Sjirk op basgitaar en Eeke op keyboard. Bespeel jij een muziekinstrument? Neem deze dan mee! Ook gedichten zijn van harte welkom.

Woensdag 24 november Gezamenlijke Kunstwandeling start 13.30 uur

Wij verzamelen om 13.30 uur bij De Plaats. Vanaf hier maken wij een mooie wandeling langs een aantal kunstlocaties en drinken in De Plaats een kopje koffie of thee met wat lekker erbij. Kosten € 5,00 U bent van harte welkom. Opgave via 0519-252221

Woensdag 24 november Pas op de Plaats van 17.00 uur tot 19.00 uur

Iedere maand een ander land en een ander thema, hierbij zal ook een maaltijd bereid worden door een vrijwilliger. Vanavond staat de Pas op de Plaats in het thema van Duitsland. Kom ook en eet samen met ons mee. Hartelijk welkom, opgave t/m maandag 22 november via 0519-252221 of info@deplaats-ameland.nl

Donderdag 25 november filmavond 'As it is in Heaven' 20.00 uur

Het verhaal gaat over Daniël Daréus (Michael Nyqvist), een bekende dirigent van in de 40, die tijdens zijn drukke carrière een hartaanval krijgt. Omdat hij het rustig aan moet doen besluit hij terug te keren naar zijn geboortedorp in het noorden van Zweden. Hij gaat in het oude schoolgebouw wonen. Met Oscar bekroond. Opgave via 0519-252221 of info@deplaats-ameland.nl

Vrijdag 26 november de Stamtafel van 09.30 uur tot 11.00 uur

Elke vrijdag een gesprek, lokaal of nieuws uit het land / krant onder het genot vaan een kopje koffie of thee. Vandaag in gesprek over Kunst.

Vrijdagavond 26 november Rock Solid, van 19.30 tot 21.30 uur

Gezellige spelavond voor jeugd van de basisschool groep 7 en 8 en klas 1 van het VMBO. In verband met de kunstmaand is de locatie de Pastorie aan de Oosterlaan.

De Plaats is te vinden op De Plaats 5 in Hollum, vlakbij de hervormde kerk.

 ingezonden mededeling De Plaats – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18269

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *