Kunstmaandconcerten DODO & friends

‘Hartverwarmende ontmoetingen bij kaarslicht’

Tijdens de Kunstmaand geven DODO & friends iedere zondagavond een concert in het Doopsgezind kerkje De Vermaning, te Nes. Gasten en eilanders zijn van harte welkom. Aanvang 20:00 uur. Toegang vrij.

De concerten van DODO & friends zijn hartverwarmende ontmoetingen bij kaarslicht. De muzikanten brengen hits en evergreens, uit binnen- en buitenland. Van Zonder jou tot Walk of life. Diverse instrumenten klinken waaronder viool, fluit, cajon, piano en gitaar.

DODO bestaat uit eilandbewoners Jelmer Kooistra en Anne-Meta Kobes. Tijdens de concerten in De Vermaning spelen zij samen met Ingrid de Vries, Ammie Kooiker en Jester Nynke Schoustra.

In De Vermaning is een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar, daarom raden we u aan uw plek te reserveren via www.DODOameland.nl. De concerten zijn vrij toegankelijk. U kunt een gift geven na afloop.

Kunstmaandconcerten DODO & friends

Iedere zondagavond in november

Zondag 5, 12, 19 en 26 november 2023

In De Vermaning, Vermaningspad te Nes

Aanvang 20:00 uur

Toegang vrij, gift na afloop

Meer informatie over de concerten van DODO vindt u op www.DODOameland.nl, Facebook & Instagram: DODOameland

Persbureau Ameland
Persbureau Ameland

Persbureau Ameland brengt alle actualiteiten om en rondom Ameland. Daarnaast verschijnen er verschillende reportages over de vele bewoners die het eiland rijk is. Zelf een goede tip? Mail deze naar info@persbureau-ameland.nl.

Artikelen: 800

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *