Kunstmaand altijd bij de hand

HOLLUM – Donderdag 1 november is de Kunstmaand van 2018 geopend. Alle locaties van de Kunstmaand met het thema Ameland Verbindt staan in de app ameland-actueel.nl. Het is de mobiele variant van de nieuwssite van Persbureau Ameland, met extra's zoals onder het tabje Locaties is te vinden. Open de mobiele site, ga naar Locaties en klik dan op Attractie & Museum & Route. Dan ziet u het logo van de Kunstmaand en onder dat tabje staan alle locaties, per dorp gerangschikt. 

Kunstmaand in de broekzak

Alle exposanten staan genoemd en er worden bij zoveel mogelijk locaties foto's toegevoegd. Dat zal in de loop van de maand aanvullen. De foto's blijven staan tot de volgende Kunstmaand in 2019. Om nog even na te genieten.

Kijk op uw smartphone of tablet voor de Kunstmaandlocaties in Locaties > Attractie & Musea & Route > Kunstmaand – naam van de locatie

De mobiele website, speciaal voor smartphones en tablets, is te vinden op www.ameland-actueel.nl (de mobiele website laadt alleen op de smartphones en tablets. Wie via de computer naar dat website adres gaat wordt doorgestuurd naar de website van Persbureau Ameland)

→ via deze speciale link kunt u op de computer zien hoe de mobiele website eruit ziet.

Kunstmaand Ameland

Kunstmaand Ameland 2018 is van 1 t/m 30 november te bezoeken.

Presenteren

Presenteer uw bedrijf of organisatie op de grote nieuws website van Ameland en op de bijbehorende mobiele website en app en laat zien dat u er bent. Toon wat u heeft te bieden.

Neem daarvoor contact op met info@persbureau-ameland.nl

Media Pakket

Binnenkort lanceert Persbureau Ameland het Amelander Media Pakket, een pakket mogelijkheden om uw organisatie onder de aandacht te brengen en houden van klanten, deelnemers en bezoekers.

Het Media Pakket komt in de plaats van alle advertentiemogelijkheden op PA. 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *