Krentje in pap van Ameland aan Tafel

HOLLUM – Het is het krentje in de pap van nieuwsgierig Ameland: de mobiele app Ameland Actueel, voor iPhone en voor elke andere smartphone. En het krentje in de pap van Ameland aan Tafel, het boek van Ria Evers-Dokter, dat pas is verschenen.

Pijler onder de app is het nieuws van het eiland en de agenda van Ameland. De app is er voor wie op de hoogte wil blijven van de gebeurtenissen, de politiek, de Amelanders, de KNRM, de evenementen, de verhalen: kortom van alles wat Ameland aangaat. Via een QR-code in het boek van Ria kom je op de Ameland aan Tafel Route in de app.

Bedrijven presenteren zich op de app. Met adresgegevens, met direct belbaar telefoonnummer, met foto en een wervend stukje tekst. Bedrijven staan niet zomaar op de app, ze geven daar zelf opdracht voor en bepalen zelf wat er op komt.

Voor andere locaties neemt Persbureau Ameland het initiatief. Denk dan aan de badstranden, de beelden, belangrijke gebouwen, handige onderwerpen of leuke weetjes over het landschap. De app is wars van flauwekul en houdt van interessante locaties.

En die staan er op.

Maak het bedrijvenoverzicht compleet en kom ook met uw bedrijf in de app en maak dan tevens zonder extra kosten gebruik van de nieuwsberichtenservice. Neem contact op met Persbureau Ameland om de presentatie te regelen. In no time staat hij er op en dan kan iedereen met een smartphone u mobiel vinden en bereiken. Een presentatie plaatsen kost € 100,–. Dan staat hij er een heel jaar op. En als hij er eenmaal op staat kost verlenging met een jaar slechts € 25,–. Aanmelden kan hier.

⇒ volg hier de App Ameland Actueel op Twitter

Ameland Actueel

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *