Krantenkop geeft reuring

HOLLUM – Wat een krantenkop allemaal teweeg kan brengen. Er is al veel gezegd en geschreven over het artikel in de krant 'Ameland zit aan z'n taks met toerisme.' Raadsleden stonden op de achterste benen, de krant krabde zich achter de oren of hier niet een foutje was gemaakt, aan de koffietafel werd gediscussieerd, de social media lieten zich niet onbetuigd en op leugenbanken werden de motivaties en meningen nog eens opgesomd en ontleed.

Het onderzoek en krantenartikel heeft daarmee Ameland een dienst bewezen: er is veel en lang gepraat over de stand van zaken van het toerisme op Ameland en de toekomst.

Lees hier de heldere post op het blog van Sjon de Haan – hij is ambtenaar toerisme bij de gemeente Ameland en 'aanjager' – over het onderzoek, de conclusie en een persoonlijk slotwoordje.

– van de redactie – 

>>> Het verhaal achter een krantenkop

>>> lees hier over Media op Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *