Komend weekend: Ameland Open 2024

HOLLUM – Het jaarlijkse Ameland Open, een tweedaags golftoernooi voor amateurs, vindt aankomende zaterdag en zondag plaats. Dit toernooi, georganiseerd door de Golfvereniging Ameland, omvat 36 holes, verdeeld over twee dagen. De winnaar van de strokeplaywedstrijd zal worden gekroond tot Kampioen Ameland Open 2024.

Het Ameland Open is een populair golftoernooi en ook dit jaar was het maximum aantal van 60 inschrijvingen binnen een paar weken een feit. De deelnemers komen uit alle windstreken. Er zijn spelers uit België, Duitsland en Nederland maar ook de eigen verenigingsleden zijn goede kanshebbers voor het kampioenschap.

Voorzitter Jos Kleinegris blikt tevreden vooruit. Een fijne groep vrijwiligers van de eigen vereniging maken het jaarlijks mogelijk om dit toernooi te organiseren. De golfbaan Ameland wordt uitstekend voorbereid door Roelof en Sjors, de greenkeepers van de firma Spoelstra.

De catering wordt verzorgd door Vincent Rijpstra en Laura Oosting van restaurant ‘De Bunker’. Ook dit jaar reist een sterk spelersveld  af naar Ameland voor een sportief en gezellig weekend met – hopelijk – goed weer!

Meer informatie is te vinden op de websites van de Golfvereniging Ameland en het Ameland Open:

Persbureau Ameland
Persbureau Ameland

Persbureau Ameland brengt alle actualiteiten om en rondom Ameland. Daarnaast verschijnen er verschillende reportages over de vele bewoners die het eiland rijk is. Zelf een goede tip? Mail deze naar info@persbureau-ameland.nl.

Artikelen: 747

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *