Klus voor vormgevers Ameland

LEEUWARDEN – Stichting Harmoniekwartier nodigt vormgevers in Fryslân uit om het logo/beeldmerk en de huisstijl voor het nieuwe poppodium in Leeuwarden te ontwikkelen.

Het bestuur van Stichting Harmoniekwartier in Leeuwarden is druk bezig met de voorbereidingen van de opening van het nieuwe poppodium in Leeuwarden. De bouw vordert gestaag en de opening in het najaar van 2015 komt reeds dichterbij. 

Bij een nieuw poppodium, hoort ook een nieuwe naam, een nieuw logo/beeldmerk en een huisstijl. Het bestuur van de Stichting nodigt daarom iedere grafisch vormgever, elk creatief buro of grafisch samenwerkingsverband dan ook van harte uit om deel te nemen aan de pitch die zij uitschrijven om te komen tot de visuele identiteit van het poppodium.

⇒ lees hier meer over de eisen en het proces

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *