Klein Vaarwater baby

BUREN- Zaterdag 4 november is onverwacht baby Sophie geboren in bungalow 203 op Klein Vaarwater in Buren. Elvera Solari en Derk-Jan de Vries verbleven met de familie van Derk-Jan op het eiland toen de vliezen van Elvera braken. Telefonisch contact met de eigen verloskundige uit Veendam leverde het advies op zo snel mogelijk met de boot te vertrekken en af te reizen naar Veendam. Sophie had andere plannen en kon niet zo lang wachten. Zij werd om 17.50 uur, drie weken voor de uitgerekende datum, geboren. Sophie is als gezonde meid van 5,5 pond op Ameland op de wereld gekomen tot groot plezier van haar vader en moeder. Van kinds af aan komen Solari en De Vries naar Ameland. Op Klein Vaarwater hebben ze een caravan waar ze regelmatig verblijven. Sophie is hun eerste kindje.

Maandag reist het gezin door naar Veendam nadat vader Derk-Jan zijn dochter op het gemeentehuis in Ballum heeft aangegeven.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *