Klaargestoomd voor de zomer

LEEUWARDEN – WestCord Hotels en de Middelbare Hotelschool van het Friesland College slaan de handen ineen. Samen stomen ze jong talent klaar voor een onvergetelijke zomer op de Waddeneilanden, vol zon, zee, strand én de leukste bijbaan in de horeca. 

Drukke terrassen, volle dienbladen en toch zorgen dat elke gast naar huis gaat met een big smile; tijdens de zomermaanden komt er flink wat kijken bij het werken in de horeca. Zeker ook wanneer je dit voor het eerst gaat doen! Iedereen die zo’n zomerbaan op Vlieland, Terschelling of Ameland wel ziet zitten, is donderdag 23 januari meer dan welkom in het WTC Hotel Leeuwarden. De georganiseerde ‘Horeca Bootcamp’ is dé manier om kennis te maken met de hotels en restaurants van WestCord op de Wadden. Een match is zo gemaakt!

WestCord Hotels haalt het introductieprogramma dat altijd aan nieuwe medewerkers wordt aanboden, naar voren en verzorgt tijdens de Bootcamp samen met het Friesland College een speciale training. Meer informatie of aanmelden? Bekijk het evenement Horeca Bootcamp op Facebook.

Bron: WestCord

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *