Kinderkerstspeurtocht

HOLLUM – Pioniersplaats De Plaats in Hollum heeft een Kinderkerstspeurtocht op het programma staan: "In deze koude decembermaand warmen we ons aan het oude kerstverhaal. We gaan op zoek naar het kerstkind. Door sterren te volgen in de straten van Hollum ontdek je de stal. Onderweg word je bij zeven posten op weg geholpen door verschillende personages uit het verhaal. Je ontdekt het bekende verhaal, maar wel in een nieuw jasje. Om je te wapenen tegen de kou staat er onderweg ook wat ‘warms’ klaar. Doe gezellig mee! Samen zorgen we ervoor dat er licht komt aan een donkere hemel.

Corona

De speurtocht is bedoeld voor kinderen tot 12 jaar en hun gezinnen. Vanwege de voorzorgsmaatregelen rondom het coronavirus lopen de gezinnen zelfstandig met degenen die bij hun eigen bubbel horen. Bij de posten vragen we je ook om weer door te lopen. Zo is er geen contact met anderen op de route.

Waar en wanneer

De speurtocht is op zondag 19 december. Tussen 14.45 uur en 15.30 uur start je bij de Westerlaankerk. Hier krijg je de instructies te horen. Vooraf aanmelden is niet nodig.

We zien uit naar een hele gezellig middag met elkaar!"

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *