Kerstmarkt en Piet in Ballum

BALLUM – OBS ’t Ienster in Ballum organiseert zaterdag een Kerstmarkt in en bij de school aan de Camminghastraat. Eerst planten de kinderen met elkaar en de ouders een grote kerstboom op de brink. Naar verluidt komt er zelfs een kerstman langs.

Wie zeker langskomt is de Friese weerman Piet Paulusma. Vele Ballumer kinderen oefenden het “Oan’t Moarn!”, want dat moet er natuurlijk voor de camera van SBS6 een beetje goed uitkomen. Naar verwachting is Paulusma een uur of vijf in Ballum.

Op de Kerstmarkt staan vele kraampjes en één ervan wordt bezet door leerlingen die koekjes hebben gebakken. De opbrengst van de lekkernijen is voor Serious Request. Zijn er meer acties op Ameland voor Serious Request? Stuur dan een bericht naar info@persbureau-ameland.nl, dan maken we er reclame voor.De markt verkoopt verder vele zelfgemaakte artikelen: er is een verloting met mooie prijzen, er is warme chocolademelk, snert en broodje worst.

De kerstmarkt is van 16.30 tot 18.00 uur.

>>> lees hier over Serious Request en de acties op Ameland

>>> lees hier over Piet Paulusma op Ameland

Faber Beheer

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *