Kardinaal de Jongschool sluit Survival-project af

NES – Vanavond is de feestelijke afsluiting van het Survival-project van de Kardinaal de Jongschool. Van 18.30 tot 20.00 uur is iedereen van harte welkom om in alle klassen een kijkje te komen nemen. Wat kunt u deze avond verwachten? 

De opbrengst van deze avond gaat naar het goede doel: Samen met de 30 andere scholen van onze Bisschop Möller Stichting hoopt de Kardinaal de Jongschool een mooi bedrag binnen te halen. Dit geld gaat naar de kinderen die op de vlucht zijn zoals in Syrië, Libanon, Turkije, Jordanië en Irak. 

Dus neem voor deze avond uw portemonnee alstublieft mee. 

Bij de entrees zullen de leerlingen van groep 8 ‘survival-kaarten’ verkopen. Deze zijn €2,- per stuk. Met deze kaart kunt u:

  • Koffie / thee / ranja krijgen met iets lekkers erbij (in de Ontmoetingsruimte). 
  • Deelnemen aan de Vrienden-dienst-veiling (in de speelzaal). 

Alle leerlingen krijgen donderdagochtend een gratis kaart mee naar huis.

  • Ieder lokaal is ingericht met de werkstukken van de kinderen waar ze de afgelopen weken aan hebben gewerkt. Deze kunt u allemaal bezichtigen. 
  • In ieder lokaal worden eigengemaakte gelukspoppetjes verkocht. Deze zijn €1,- per stuk. Voor ieder kind is er een poppetje gereserveerd voor eigen ouders / verzorgers. 
  • De oudervereniging staat in de ontmoetingsruimte met de verkoop van tropische lekkernijen. Koffie, thee en ranja krijgt u met uw ‘survival-kaart’. Voor een klein bedrag is er nog meer lekkers te koop. Ook kun je daar deelnemen aan o.a. de volgende activiteiten: schminken, op je lijf en jungle foto maken. 
  • In de speelzaal hebben we onze Vrienden-dienst-veiling. 
  • Leerkrachten, (groepjes) leerlingen en ouders/ verzorgers bieden daar hun dienst aan middels een echte cheque. Al deze cheques staan uitgestald in de speelzaal. Bij iedere cheque staat dan een bak voor de lootjes. Deze lootjes zitten op de kaart, die u bij de ingang heeft gekocht. Op deze wijze kan iedereen dus kans maken op een Vriendendienst. En hoe meer lootjes je koopt… hoe meer kans… 
  • Op vrijdagochtend gaat de school met alle kinderen deze Vriendendiensten verloten. 

     

⇒ lees hier over Kardinaal de Jong

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *