Karakter vecht op de Vecht

HOLLUM – Afgelopen zaterdag 6 april, was voor Roeivereniging Geen Zee te Hoog hun eerste wedstrijd van een nieuw roeiseizoen.

Na een jaar met alleen maar verlies en ook alleen maar de HT te hebben geroeid, gingen de dames van Karakter met enige spanning onderweg.

Vechten op de Vecht bij Weesp is een wedstrijd van 11.1 km en 28 damessloepen gingen van start.

In Karakter was als  stuurvrouw voor deze wedstrijd Erica Metz-Oud. Aan stuurboord en op slag zat Irina Brouwer-Beijaard, gevolgd door Renske Oosterkamp, Margriet Faber-Smit en op boeg Nicole Nagtegaal. Aan bakboord en op slag zat Corry van Opstal, gevolgd door Jacoba Oud, Fransien Jasperse en op boeg Hedwig Basteleur. Voor de beide dames op boeg was dit hun eerste wedstrijd.

Ondanks het winterse weer en dus maar weinig trainingen, was het zaterdag een echte lentedag. De zon scheen heerlijk en met een klein briesje was de wedstrijd best te doen. Met hier en daar wat extra hangen, zijn de dames van Karkater tevreden met de uitslag;

7e in 1e Klasse en 15e Algemene klassement.

Daarnaast is Roeivereniging Geen Zee te Hoog ontzettend blij met hun nieuwe hoofdsponsor: Pannenkoekhuis Onder de Vuurtoren.

Door: Karakter

Volgende wedstrijd: zaterdag 10 mei HT Sloepenrace.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *