Flexibele Makelaar op Ameland

NES/ SURHUISTERVEEN – Ameland kent een nieuw fenomeen: De Flexibele Makelaar. Al enige jaren liepen Directeur Eddy van der Velde en Amelander Libbe Kees Talma rond met plannen om een makelaardij te starten op Ameland. De financieel-, vastgoedadvieur Libbe Kees Talma vertelt: "Met NVM-Makelaardij De Flexibele Makelaar maken we een frisse, baanbrekende start in de vastgoedmarkt van Ameland. De Flexibele Makelaar streeft ernaar om aan ieders wensen te voldoen. De naam zegt het immers al: ons doel is om ons zo flexibel mogelijk op te stellen naar onze klanten."

De vestiging in Surhuisterveen is drie jaar geleden gestart en beschikt inmiddels over een behoorlijk aanbod van woningen en bedrijfsmatige objecten. De naam werd in korte tijd een begrip in de regio.

De huizenverkoop bij dit makelaarskantoor groeit nog iedere dag. De Flexibele Makelaar doet het ondanks de huidige economische crisis enorm goed. Volgens Libbe Kees Talma komt het doordat er wordt meegedacht met de klant en dat het team van de makelaardij 'er bovenop zit'.

De jonge makelaardij, die midden in de economische crisis zijn start maakte, doet enorm zijn best om tussen de grote jongens te komen en dat gaat de Flexibele Makelaar goed af. Persoonlijke aandacht, écht meedenken, en een actieve houding, daarmee oogst de Flexibele Makelaar succes, “Passief afwachten tot er een keer een koper komt is verleden tijd", aldus Eddy van der Velde.

"NVM makelaars hebben voorrechten op Funda. Funda is de beste en de grootste huizensite, meer dan 95% van alle woningzoekende zoekt op Funda en 98% van al het woningaanbod staat op Funda" vertelt Libbe Kees Talma. Van der Velde valt enthousiast bij: "Wij opereren actief. Mijn vader heeft mij geleerd ‘de klant is koning, daar moet je je best voor doen. Dat geeft de klant een goed gevoel’. Dit heb ik altijd onthouden. Het gebeurt regelmatig dat een woning niet eens op Funda komt, dan hebben wij er al een koper voor."

En dan de makalaarsrekening. Die factuur komt pas nadat de overdrachtsakte bij de notaris is gepasseerd. "Geen tussentijdse declaraties, de mensen vinden het maar niets dat ze wel nota’s aan de makelaar moeten betalen terwijl het huis nog steeds te koop staat", zegt Talma.

Wilt u iets kopen of juist verkopen? Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over onze NVM-Makelaardij? Neem dan gerust contact op met De Flexibele Makelaar via 0512-369 122 of kijk op www.flexibele-makelaar.nl, ook te vinden via de banner rechtsboven op de pagina's van de PA-website.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *