Karakter in Amsterdam

HOLLUM – “Zaterdag 11 oktober jl. heeft roeiploeg Karakter de grachtenrace in Amsterdam geroeid. En niet zonder resultaat: we wisten een vijfde plek te bemachtigen. Een fantastisch resultaat, aangezien alleen de sterkste ploegen van Nederland, de eerste drie van het Nederlands Kampioenschap en de kampioen van de 1e klasse, boven ons wisten te eindigen,” schrijft Suzanne Rozema van karakter.
Ze stuurt een link naar een YouTube-filmpje mee. Op het filmpje is de drukte bij een brug op de Kiezersgracht te zien. De karakterdames zijn te herkennen aan de witte sloep met groene rand en de blauwe shirts en groene caps

Karakter is zeer tevereden over de resultaten van hun eerste roeijaar.
“Hadden we dit jaar ook voor het kampioenschap geroeid, dan waren we in ieder geval bij de top 5 geëindigd,” zegt Suzanne. Geen slecht resultaat voor een nieuw team in een nieuwe sloep. Volgend jaar laten ze tijdens het Nederlands Kampioenschap zien wat ze waard zijn. In de winterperiode gaan ze eerst de sloep opknappen. De sloep krijgt de kleuren van de nieuwe hoofdsponsor Recreatiepark Boomhiemke.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *