RSS
Zoeken

Kalender 2020 op de drukpers

Geplaatst op: 03 december 2019 - Categorie: Alles & Algemeen

De kalender met de activiteiten op Ameland, editie 2020

HOLLUM - De 15e Activiteitenkalender van Faber-Wijnberg Installatietechniek B.V., de notitiekalender met de activiteiten van komend jaar alvast ingevuld, ligt op de drukpers. De kalender valt in december bij alle postadressen op het eiland op de deurmat. Wilt u er een voor in de bungalow? Loop dan even naar de winkel aan de Fabrieksweg of bestel er alvast een via de mail.

Agenda
De kalender-activiteiten staan tevens in de agenda van Persbureau Ameland. Zo kan iederen altijd en overal zien wat er te doen is op Ameland. 

Reserveren
U kunt alvast kalenders reserveren bij Faber Wijnberg Installatietechniek. Geef het aantal gewenste kalenders 2020 door aan ameland@faber-wijnberg.nl, dan liggen ze eind 2019/ begin 2020 voor u klaar in de winkel aan de Fabrieksweg.

Nieuwjaarsduik
Op de kalender staan al heel veel activiteiten, van Nieuwjaarsduik tot Oudejaarsloop en verder ook dorpsfeesten en kermissen, concerten, hardloopwedstrijden, hardfietswedstrijden, braderieën en markten, wandeltochten, lampionnenoptochten, Vuurtoren Run, paardenmarathon, Oerdritten, festivals, muziekevenementen, zang- en dansvoorstellingen, lezingen, paardenreddingboot, mosterd malen, meel malen, Molendagen, raadsvergaderingen, natuurwerkdag, openlucht kerkdienst, zomermarkt, voorjaarsmarkt, wintermarkt, kofferbakverkoop, carnaval, biljartwedstrijden, rugby, voetballen, volleybal, tennis, Waddentoernnooi, intocht Sinterklaas en zijn uittocht.
Om er een paar te noemen.

Relevante dossiers: Ondernemend Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?