Kalender 2020 op de drukpers

HOLLUM – De 15e Activiteitenkalender van Faber-Wijnberg Installatietechniek B.V., de notitiekalender met de activiteiten van komend jaar alvast ingevuld, ligt op de drukpers. De kalender valt in december bij alle postadressen op het eiland op de deurmat. Wilt u er een voor in de bungalow? Loop dan even naar de winkel aan de Fabrieksweg of bestel er alvast een via de mail.

Agenda

De kalender-activiteiten staan tevens in de agenda van Persbureau Ameland. Zo kan iederen altijd en overal zien wat er te doen is op Ameland. 

Reserveren

U kunt alvast kalenders reserveren bij Faber Wijnberg Installatietechniek. Geef het aantal gewenste kalenders 2020 door aan ameland@faber-wijnberg.nl, dan liggen ze eind 2019/ begin 2020 voor u klaar in de winkel aan de Fabrieksweg.

Nieuwjaarsduik

Op de kalender staan al heel veel activiteiten, van Nieuwjaarsduik tot Oudejaarsloop en verder ook dorpsfeesten en kermissen, concerten, hardloopwedstrijden, hardfietswedstrijden, braderieën en markten, wandeltochten, lampionnenoptochten, Vuurtoren Run, paardenmarathon, Oerdritten, festivals, muziekevenementen, zang- en dansvoorstellingen, lezingen, paardenreddingboot, mosterd malen, meel malen, Molendagen, raadsvergaderingen, natuurwerkdag, openlucht kerkdienst, zomermarkt, voorjaarsmarkt, wintermarkt, kofferbakverkoop, carnaval, biljartwedstrijden, rugby, voetballen, volleybal, tennis, Waddentoernnooi, intocht Sinterklaas en zijn uittocht.

Om er een paar te noemen.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *