Kabelkrant Ameland in nieuw jasje

NES – Kabelkrant Ameland is in een nieuw jasje gestoken. De huisstijl is strakker en er zijn meer koppen van actueel nieuws te lezenen.

De pagina's zijn in blokken gegroepeerd. Er zijn blokken nieuws, familieberichten, webcams, reclame en colofon. Kabelkrant Ameland heeft de verandering ingevoerd om de Kabelkrant levendiger en interessanter te maken. Er lopen newsfeeds mee van de NOS, Nu.nl en Persbureau Ameland en er zijn, alleen overdag, webcambeelden te zien.

Vanmorgen vindt de wisseling van de oude naar de nieuwe huisstijl. Voor de overstap gaat de Kabelkrant ongeveer een half uur op zwart.

Kabelkrant Ameland vertoont ondermeer de RSS newsfeed van Persbureau Ameland. Met de RSS kun je als het war 'koppen snellen'. Voor het volledige bericht word je naar de bron verwezen, naar de website van Persbureau Ameland.

 

 

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *