Jeugdspelers Geel Wit op foto met Cambuur

BUREN – Op de foto met de spelers van eredivisieclub Cambuur. Die kans krijg je niet zo vaak. Woensdag was er de gelegenheid voor de jeugdvoetballers van Geel Wit. De hoofdmacht van Cambuur trainde op het veld van hun club en wilde na afloop best wel even met de jeugd poseren. Daar bleef het niet bij. Na de fotosessie stormden ze op de profvoetballers af in de jacht op een handtekening. Bij de een verdween de kriebel keurig in een meegebracht schrift, de andere wilde de signatuur op de schoen, arm of shirt. En natuurlijk werden er selfies met de spelers gemaakt.

Cambuur is op Ameland met een nagenoeg complete selectie. Mac-Intosch, Sylla, Sambissa en Uldrikis ontbreken. Zij hebben langer vakantie vanwege gespeelde interlands. Gullit is nog geblesseerd. Stevens is er niet bij omdat hij nog geen nieuw contract heeft getekend. Rier en Van Mameren uit Onder21 en proefspeler Helmer zijn de nieuwe gezichten.

De donderdag wordt door Cambuur traditiegetrouw ingevuld met een dagje aan het strand, met als afsluiting een training bij Geel Wit. Na een ochtendtraining op vrijdag gaat het gezelschap weer naar de vastewal.

Door Koos Molenaar

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *