Jaaruitvoering Forza Musica

HOLLUM – Muziekvereniging Forza Musica heeft op 19 maart haar jaarlijkse uitvoering. De muzikale avond is in Ons Hol en begint om 20.00 uur. De entree is vijf euro en er is staat een mooie verloting op het programma.

Forza Musica is de enige Muziek Fanfare van Ameland. U kunt de muzikanten regelmatig treffen in de straten van de dorpen op het eiland. De muziekvereniging heeft ongeveer 50 musicerende leden.

Elk jaar houdt Forza Musica in het voorjaar haar jaarlijkse muziekuitvoering. In de zomermaanden worden er diverse optredens gegeven in de hervormde kerk in Hollum. De blazers en trommelaars zijn in de zomer present bij de Avondvierdaagse en bij de stoelendans te paard. Op Koningsdag lopen ze voorop bij de feestelijke rondgang met versierde wagens door Hollum. Forza Musica ontvangt in november Sinterklaas en de Pieten met muziek en begeleidt in december Sinterklaas bij zijn rondgang door het dorp Hollum.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *