Inschrijving Rondje Ameland is open

HOLLUM – De inschrijving van Rondje Ameland 2017 is geopend per 1 januari. Afgelopen jaar is er een heleboel werk verricht aan de website en is er door Danny de Jong een geheel vernieuwde inschrijfpagina ontworpen en opgezet. Ook het mailsysteem voor het versturen van de nieuwsbrieven is geprofessionaliseerd. Het is nu opgezet met dezelfde look als de website, Facebook en Twitteraccounts om zo een uniforme uitstraling te creëren.

Nieuwe afstand

Dit jaar is er een afstand aan Rondje Ameland toegevoegd. Het Rondje Ameland 25 km is een half Rondje Ameland. Deze afstand is voor de wandelaars die de sfeer van Rondje Ameland willen meemaken maar geen 50 km kunnen of willen lopen. Het Rondje Ameland 25 km krijgt dezelfde service en verzorging als het Rondje Ameland 50 km. De start van het Rondje Ameland 25 km is op zaterdag 10 juni om 10.00 uur zodat het mogelijk is om met de eerste boot naar Ameland te komen.

Volledig Rondje Ameland

Op het strand bij Nes komen de beide routes weer bij elkaar en lopen dan richting de Finish op het Zwaneplein waar iedereen weer muzikaal wordt onthaald. De finish sluit voor beide routes om 17.00 uur.

Het maximum aantal deelnemers voor elke wandeltocht is 500.

Het volledige Rondje Ameland start bij het krieken van de dag, om 05.00 uur.

Inschrijven kan hier.

⇒ lees hier meer over Rondje Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *