Inschrijven voor obligatie lening voor het zonnepark

BUREN – Johan Kiewiet van de Amelander Energie Coöperatie (AEC) herinnert Ameland aan de mogelijkheid van inschrijven op obligaties voor het zonnepark op het vliegveld bij Ballum.

Johan Kiewiet: "In de maand januari van 2016 kunt u nog inschrijven voor de obligatielening van AEC voor het zonnepark. Op deze manier kunt u een steentje bijdragen aan de verduurzaming van Ameland en bovendien een aantrekkelijk rendement maken tot 4%. Op deze manier investeert u in zonnepanelen zonder dat ze op uw eigen dak liggen. Alle details staan in het informatie memorandum die samen met het inschrijfformulier op onze website staat (links boven naast het AEC logo), zie www.amelandenergie.nl

Het maximum aantal bestelde obligaties is nog niet bereikt. Uw inschrij formulier moet voor 1 februari 2016 op de mail (info@amelandenergie.nl) staan of in de brievenbus (Strandweg 41, 9164KA in Buren) liggen.

Op 7 februari krijgt u dan bevestiging van AEC via het mailadres dat u heeft doorgegeven. Het geld dient dan voor 1 maart op de rekening van AEC te staan (NL32RABO0143768999)."

⇒ lees hier meer over Duurzaam Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *