Doe Maar Duurzaam! en Johan Kiewiet op RTL7

BUREN – In Nederland zijn er diverse subsidieregelingen die verduurzaming stimuleren. De SDE+ regeling is hier één van. Deze regeling moet er voor zorgen dat bedrijven en instellingen hernieuwbare energie gaan produceren. Netwerk Duurzame Dorpen vindt dat duurzaamheid begint in je eigen dorp en dat samen verduurzamen dus erg belangrijk is. Want duurzame energie met draagvlak is betere energie dan zonder kortom; duurzame energie x draagvlak = Mienskipsenerzjy!

Johan Kiewiet van de Amelander Energie Coöperatie tevens initiatiefnemer van het grootste zonnepark van Nederland en Anton van Wijk van Coöperatie Duurzaam Heeg delen in Doe Maar Duurzaam! hun ervaringen.

Zondag 24 januari 2016 om 12.30 uur te zien in Doe Maar Duurzaam! bij RTL 7

Alles over initiatieven vanuit de gemeenschap is zondag 24 januari te zien in de thema-uitzending Energie van Doe Maar Duurzaam! Doe Maar Duurzaam! is een informerend programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidbranche. Dit kan variëren van Energie tot Duurzaam Ondernemen en van Milieu tot Bouw. Doe Maar Duurzaam! is het totaalplaatje van verschillende duurzaamheidaspecten om mensen bewust te maken van de duurzame mogelijkheden binnen ieder aspect van het dagelijks leven.

De herhaling is te zien op zaterdag 30 januari 2016 om 13.30 uur in Doe Maar Duurzaam! bij RTL 7

⇒ lees hier over Duurzaam Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *