Ingezonden – Pluim Wagenborg en ARRIVA

HOLLUM – Een ingezonden mededeling, PA plaatst ze van harte om discussie op gang te brengen, verschillende visies op een zaak te laten zien en om zaken helder te krijgen. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de ingezonden brief ligt bij de afzender. Anonieme en onfatsoenlijke inzendingen worden niet geplaatst.

Pluim Wagenborg en ARRIVA

De laatste tijd ligt Wagenborg Passagiersdiensten (WPD) o.a. vanwege de vertragingen op de veerdienst Holwerd-Ameland en de daarbij horende communicatie onder een vergrootglas. In mijn ogen terecht, maar wanneer er verbeteringen zijn, moet dat ook gemeld worden.

Vanwege de hoge en lage waterstanden heeft WPD de laatste dagen de afvaarten moeten aanpassen en dit hebben ze meer dan voortreffelijk gedaan. Zo ging er ‘s morgens al een boot om 5 uur, o.a. om de eilander winkels vanaf de vaste wal op tijd te kunnen bevoorraden, daarnaast had men geregeld dat de aansluitingen op het Openbaar Vervoer ook aangepast waren. Voor dit laatste gaat natuurlijk ook dank uit naar ARRIVA.

Kortom, op het eiland zijn we kritisch, maar schouderklopjes uitdelen kunnen we ook.

WPD en ARRIVA: chapeau!

Nes, Tonnie Overdiep

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *