Ingezonden – Gefeliciteerd

HOLLUM – Een ingezonden mededeling, PA plaatst ze van harte om discussie op gang te brengen, verschillende visies op een zaak te laten zien en om zaken helder te krijgen. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de ingezonden brief ligt bij de afzender. Albert Huizeling feliciteert Voice of Ameland.

Gefeliciteerd

De huidige coalitie op Ameland heeft een zeer grote scheur ontwikkeld omtrent het wellness en de bebouwing in De Vleijen, uit woorden van de heer Rudolf Teuben van Ameland '82 tijdens de laatste raadsvergadering, die vertelt dat er misschien wel onbehoorlijk bestuur was jarenlang, waar zijn eigen partij mede schuldig is geweest samen met het CDA.

De beweging Voice of Ameland heeft met hun actie de stemmen verzameld om de meerderheid van de raad tegen dit plan te laten stemmen wat blijkt dat dit een partij is om rekening mee te houden. Gefeliciteerd Voice of Ameland!

Volgend jaar zal blijken of de VVD aanwezig zal zijn nadat de heer André Tuil de Amelanders te schande heeft gezet door zijn uitspraken tijdens deze vergadering over Ameland.

De toekomst zal het uitwijzen.

Albert Huizeling

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *