Ingezonden – Driewerf werf hoera voor Sporteiland

HOLLUM – Heleen van Meurs uit Nes wil een driewerf hoera laten horen voor de organisator van de Adventurerun. Een ingezonden mededeling, PA plaatst ze van harte om discussie op gang te brengen, verschillende visies op een zaak te laten zien en om zaken helder te krijgen. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de ingezonden brief ligt bij de afzender.

Driewerf werf hoera voor Sporteiland

Wat weer een fantastisch weekend hebben we achter de rug. Ik ben van mening dat we met zijn allen Casper van de Kamp dankbaar mogen zijn dat hij nog steeds deze prachtige sport weekeinden organiseert.

Het eiland liep weer vol met gasten die bijna allemaal waren gekomen voor de Adventurerun. Was het de afgelopen week erg rustig, nou dat was wel over vanaf vrijdag middag. 

Accomodaties, winkels, taxies, fietsen verhuurders, hotels en restaurants hadden allemaal gezellige drukte plots weer.

Er wordt verschillend over gedacht weet ik maar zonder de Adventurerun hadden we dat allemaal niet gehad en ik ben er blij mee!

Het evenement was weer geweldig georganiseerd en de sfeer was top, voor tijdens en na de hele happening.

Ik spreek bij deze de hoop uit dat Casper hier nog jaren mee door gaat.

Heleen van Meurs

Nes

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *