Ingezonden – Derde kans NAM wekt wantrouwen

HOLLUM – Een ingezonden mededeling, PA plaatst ze van harte om discussie op gang te brengen, verschillende visies op een zaak te laten zien en om zaken helder te krijgen. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de ingezonden brief ligt bij de afzender. Antoon Kuhlmann reageert op de ingezonden brief van Henk Heeringa van de NAM.

'NAM trekt rookgordijn op' Dat schreef Antoon Kuhlmann.

Adriaan Houtenbos, oud-medewerker van de NAM, doet daar een schepje bovenop. Waarborgen voor veilige en schadevrije winning zijn van nul en generlei waarde, zegt hij in de Leeuwarder Courant van zaterdag 27 mei 2017.

Houtenbos was te gast in de rubriek Podium. De rubriek is hieronder te lezen via de foto's van de krantenpagina.

Dossier Aardgaswinning

reacties op Facebook zijn mooi, maar reacties op het Forum Ameland zijn nog mooier. Daar zijn ze later veel beter terug te vinden. Reageren kan hier (inloggen kan ook met social network account)

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *