Ingezonden – Beste eilanders

HOLLUM – Ooldert Zuidema reageert op de ingezonden brief van Hans Hoogendijk. Een ingezonden mededeling, PA plaatst ze van harte om discussie op gang te brengen, verschillende visies op een zaak te laten zien en om zaken helder te krijgen. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de ingezonden brief ligt bij de afzender.

Beste eilanders!

Schrikken deed ik niet bij de brief van Hans Hoogendijk van 24 oktober…verontwaardiging overheerste mijn gevoel.

Elk jaar breng ik een week op Ameland door. Om tot rust te komen na een druk jaar werken. Als ik op Ameland kom, ben ik gast. En gedraag me ook als gast. Zoals je van gasten mag verwachten.

Ik baal dan ook stevig van mijn mede-gasten die daar flink anders mee omgaan. Toerisme op Ameland(en ook elders) valt en staat met respect voor elkaar. Zeker nu, en zeker in kwetsbare gebieden zoals de wadden-eilanden. 

Daarom een dringende oproep aan mijn mede-toeristen…laten we er met zijn allen voor zorgen dat we ook in de toekomst gastvrij ontvangen worden op Ameland. Dat kan alleen als we ons ook als gast gedragen! 

En…dank voor alle goede zorgen tijdens mijn verblijf dit jaar ondanks de moeilijke omstandigheden! 

Houd vol, blijf gezond!

Hoogezand, 25 oktober,

Ooldert Zuidema 

⇒ lees hier Ingezonden – Nog zo'n coronaseizoen?

Dossier Corona

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *