RSS
Zoeken

Ingezonden - Verhoogde kosten gemeente Ameland

Geplaatst op: 07 januari 2020 - Categorie: Gemeente & Politiek

HOLLUM - D. Douma uit Dokkum, caravaneigenaar op Ameland en eilandliefhebber, is ook al slecht te spreken over het belastingbeleid van de gemeente voor toeristen. Een ingezonden mededeling, PA plaatst ze van harte om discussie op gang te brengen, verschillende visies op een zaak te laten zien en om zaken helder te krijgen. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de ingezonden brief ligt bij de afzender.

Verhoogde kosten gemeente Ameland

Gachte redactie,

Hierbij wil ik u mededelen dat wij als chaleteigenaren op camping Kleinvaarwater, door de gemeente Ameland extra worden aangeslagen op de toeristenbelasting nu forenzenbelasting genoemd, bezwaar hebben gemaakt, omdat wij nu ook worden aangeslagen worden prioolbelasting, afvalstoffenheffing en vastrecht op watergebruik dat wij ook al aan de camping betalen. Doordat de geldhonger van de gemeente Ameland steeds erger wordt, is het voor ons steeds moeilijker om onze voorzieningen betaalbaar te maken.

Al met al komen de kosten inclusief de camping op ongeveer 5000 euro. Wij moeten overal forenzenbelasting voor betalen b.v. de boot, bus, boodschappen en de camping die elk jaar ook maar weer duurder wordt. Daarom hoop ik dat meer mensen bezwaar ingediend hebben bij de gemeente Ameland. 

D. Bouma,
Dokkum 

 

Relevante dossiers: Zorg op Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?