RSS
Zoeken

Ingezonden - Reactie op lobbyist

Geplaatst op: 05 februari 2019 - Categorie: Gemeente & Politiek

HOLLUM - Een ingezonden mededeling, PA plaatst ze van harte om discussie op gang te brengen, verschillende visies op een zaak te laten zien en om zaken helder te krijgen. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de ingezonden brief ligt bij de afzender. Albert Huizeling reageert op de uitspraken van burgemeester Gerard van Klaveren. Die wil een Waddeneiland lobbyist.

Waddeneiland lobbyist

Geachte Burgemeester van Ameland,

De drie noordelijke provincies werken al jaren samen als één, als lobbyist naar Den Haag en de EU. Samen sta je sterker. De Waddeneilanden en 
voorzitter van de vier Friese Waddeneilanden doen goed werk.

Uw voorstel Wadden lobbyist is een prima voorstel maar dit hoort thuis bij het gezamenlijke Waddeneilanden overleg, waar dan een zeer duur budget moet worden vrijgemaakt. Vanuit de landelijke partijen is al zeer veel lobby gedaan en dit gebeurt nog steeds voor de Waddeneilanden. Vooral ook de bereikbaarheid van Ameland waar nu actie wordt ondernomen, door lobby vanuit de landelijke partijen. Zelf heb ik dit ook gedaan in mijn netwerk in de Provincie Friesland, Eerste Kamer, Tweede Kamer en het Europees Parlement. De lijnen zijn er al en zeer kort met whatsapp, dit is gratis.

U kunt als burgemeester van Ameland zelf ook de telefoon opnemen en ministeries bellen, wat onze oud-burgemeesters altijd zelf hebben gedaan en daarvoor een pluim van mij kant aan hun. Baantjes creëren is een kunst op zich, maar zuinig zijn op de centen van de eilanden ook.

PS: verkoop Ameland niet aan Staatsbosbeheer!

Met vriendelijke groet
Albert Huizeling uit Nes.

Relevante dossiers: Zorg op Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?