Informatieavond Zonnepark Ameland

BALLUM – Gemeente Ameland houdt een informatieavond over het zonnepark. Dit is het bericht van de gemeente:

“De gemeente Ameland werkt samen met de Amelander Energie Coöperatie en Eneco aan het oprichten van een zonnepark. De bouw van een zonnepark sluit aan bij de duurzaamheidsdoelstellingen van Ameland om in 2020 alle benodigde elektriciteit op het eiland zelf op te wekken. Tijdens de raadsvergadering van 28 april 2014 is het vliegveld gekozen als locatie voor het zonnepark. De vergunning voor dit project is aangevraagd en er is duidelijkheid over de ruimtelijke aspecten. Wij willen u graag bijpraten over deze ontwikkelingen.

Op donderdag 8 mei 2014 om 20.00 uur is er een informatieavond in het gemeentehuis over het Zonnepark Ameland. Aan de orde komen de technische aspecten, financiën, landschappelijke inpassing en de vergunningprocedure. Alle partijen zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0519) 555 555. U bent van harte welkom!”

>>> lees hier over Duurzaam Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *