Informatieavond Algemene Verordening Gegevensbescherming

BUREN Op 19 juni houdt Accon AVM een informatieavond over Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), die inmiddels op 25 mei 2018 is ingevoerd. Dit betreft de nieuwe wetgeving op het gebied van privacy. Accon AVM gaf eerder elders in het land dergelijke informatieavonden en de adviseurs komen graag naar Ameland om bedrijven en organisaties bij te praten over de nieuwe regels voor verzamelen en verwerken van persoonsgegevens.

Heeft u klantgegevens in een bestand staan? Heeft u personeel in dienst? Worden er in uw bedrijf op een andere manier gegevens verwerkt die naar een persoon leiden? Iedereen die persoonsgegevens verwerkt, heeft met deze nieuwe wet te maken.

Elk bedrijf en elke vereniging moet AVG-proof zijn, anders kan er een hoge boete worden opgelegd. Maar hoe moet u dat doen?

Om u verder te informeren over en wegwijs te maken in deze wetgeving, organiseren wij op 19 juni 2018 een speciale bijeenkomst voor de ondernemers op Ameland. In deze bijeenkomst krijgt u praktische informatie omtrent de werking en gevolgen van de AVG.

  • Datum: Dinsdag 19 juni 2018
  • Locatie: Restaurant Klein Vaarwater, Klein Vaarwaterweg 14 te Buren
  • Ontvangst: 19:30 uur tot 20:00 uur
  • Seminar: 20:00 uur tot 21.00 uur
  • Na afloop tijd voor informeel samenzijn

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *