Gezond op Ameland – Sûn Ameland

HOLLUM – Ameland leert een nieuw evenement kennen dat Sûn Ameland heet, Gezond Ameland. Het evenement, waar gezond leven voorop staat, vindt in het najaar plaats, op 20, 21 en 22 september 2018.

"Ameland leent zich van oudsher voor rust, bezinning en het ervaren van ruimte. Het leent zich voor kuren, baden,‘erholen’, opladen, relaxen, resetten, tot rust komen…," zegt Gerard Metz van Sûn Ameland.

"Ieder mens zoekt gezondheid, geluk en welzijn. Sûn Ameland is een driedaags evenement dat op eigentijdse eigen wijze ingaat op deze thema’s."

Sûn Ameland: "Open staan voor anderen en elkaar ontmoeten vormen hierbij de kern. Gezondheid en geluk worden immers niet bepaald door je bankrekening, je diagnose, trainingsschema of je BMI, maar door wat je ervaart en wie je ontmoet. Door je passies en je vriendschappen."

Gerard Metz: "Graag willen wij de Amelanders betrekken bij dit prachtige evenement: Veel Amelanders hebben particuliere verhuur mogelijkheid aan huis. In dat geval willen we je graag stimuleren om jouw accommodatie te verhuren en actief mee te doen aan het evenement. Nodig deelnemers uit voor overnachtingen die ze bijblijven!"

De organisatie is daarnaast op zoek naar vrijwilligers voor diverse activiteiten en ondersteuning.

Wie bij wil dragen aan Sûn Ameland kan zich melden via de e-mail: info@sunameland.nl

Op de website van Sûn Ameland lees je meer over deze fantastische en oergezonde driedaagse. 

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *