In de versnelling naar meest circulaire bestemming van Europa 

Geplaatst op: 05 april 2023 - Categorie: Duurzaam & Milieu

It Swettehûs

LEEUWARDEN - Op dinsdag 18 april is het Gastvrije Circulaire Congrestival voor de gastvrijheidssector. In Friesland gebeurt een hoop op het gebied van duurzaam en circulair ondernemen. Veel ondernemers zetten stappen om hun bedrijf duurzamer in te richten. Om de transitie naar een volgende versnelling te brengen wordt het Gastvrij Circulair Congrestival georganiseerd speciaal voor ondernemers uit de gastvrijheidssector in Friesland. Er is informatie over het vergroenen van bedrijfsterreinen, alle ins en outs over aquathermie en over circulair verbouwen.

Circulaire economie als uitgangspunt
Tijdens het Congrestival komen alle onderdelen van een circulaire economie voorbij; zoals energie, water, gezondheid en welzijn, cultuur en lokale producten en biodiversiteit. Het is een uitgebreid programma opgezet als een festival: bezoekers kunnen zelf kiezen waar ze naar toe gaan. Voorop staat dat er veel informatie en inspiratie is voor zowel beginnende als gevorderde duurzame ondernemers. Met natuurlijk lekker en lokaal eten en drinken!

It Swettehûs
Het Congrestival is gratis voor ondernemers uit de gastvrijheidssector in Friesland. Het is van 13.30-17.30 uur in it Swettehûs in Leeuwarden. Aanmelden kan via www.taf.frl/congrestival 

Dit is een gezamenlijk initiatief van provincie Fryslân, Vereniging Circulair Friesland, Toeristische Alliantie Friesland en Merk Fryslân. 
Bron Visit Friesland

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?