Uitnodiging voor ondernemers over toekomstbestending ondernemen

Geplaatst op: 13 april 2023 - Categorie: Duurzaam & Milieu

LEEUWARDEN - Kom ook naar het Gastvrije Circulaire Congrestival op dinsdag 18 april in it Swettehûs in Leeuwarden. In Friesland gebeurt een hele hoop op het gebied van duurzaam en circulair ondernemen. Veel ondernemers zetten stappen om hun bedrijf duurzamer in te richten. Dit kan gaan over lokaal voedsel, meer zonne- of windenergie, minder waterverbruik of een plek bieden aan mensen met een kleinere portemonnee. Soms is het lastig om te overzien wat er allemaal kan.
Het Congrestival is een middag waarin alle zeven pijlers van een circulaire economie voorbij komen. Groot of klein en in verschillende vormen. Je kan zelf kiezen naar welk onderdeel je toe gaat die middag; er is namelijk veel keuze. Allemaal om te laten zien wat er voor jou als ondernemer mogelijk is op het gebied van toekomstbestendig ondernemen.
Het complete programma en de mogelijkheid om je aan te melden vind je hier: www.taf.frl/congrestival

It Swettehûs
Het Congrestival is gratis voor ondernemers uit de gastvrijheidssector in Friesland. Het is van 13.30-17.30 uur in it Swettehûs in Leeuwarden. Aanmelden kan via www.taf.frl/congrestival 

Dit is een gezamenlijk initiatief van provincie Fryslân, Vereniging Circulair Friesland, Toeristische Alliantie Friesland en Merk Fryslân. 
Bron Visit Friesland

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?