Uitnodiging voor ondernemers over toekomstbestending ondernemen

LEEUWARDEN – Kom ook naar het Gastvrije Circulaire Congrestival op dinsdag 18 april in it Swettehûs in Leeuwarden. In Friesland gebeurt een hele hoop op het gebied van duurzaam en circulair ondernemen. Veel ondernemers zetten stappen om hun bedrijf duurzamer in te richten. Dit kan gaan over lokaal voedsel, meer zonne- of windenergie, minder waterverbruik of een plek bieden aan mensen met een kleinere portemonnee. Soms is het lastig om te overzien wat er allemaal kan.

Het Congrestival is een middag waarin alle zeven pijlers van een circulaire economie voorbij komen. Groot of klein en in verschillende vormen. Je kan zelf kiezen naar welk onderdeel je toe gaat die middag; er is namelijk veel keuze. Allemaal om te laten zien wat er voor jou als ondernemer mogelijk is op het gebied van toekomstbestendig ondernemen.

Het complete programma en de mogelijkheid om je aan te melden vind je hier: www.taf.frl/congrestival

It Swettehûs

Het Congrestival is gratis voor ondernemers uit de gastvrijheidssector in Friesland. Het is van 13.30-17.30 uur in it Swettehûs in Leeuwarden. Aanmelden kan via www.taf.frl/congrestival 

Dit is een gezamenlijk initiatief van provincie Fryslân, Vereniging Circulair Friesland, Toeristische Alliantie Friesland en Merk Fryslân. 

Bron Visit Friesland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *