Hulp voor afstudeerscriptie imago Ameland

DIEMEN – Stefan Stuijvenberg uit Diemen doet onderzoek voor zijn afstudeerscriptie en de resultaten van zijn onderzoek zullen ook gebruikt worden in de nieuwe meerjaren marketing & promotiestrategie van VVV Ameland. Hij stelt zich hieronder zelf voor en vraagt uw hulp in de vorm van deelname aan een vragenlijst.

"Mijn naam is Stefan Stuijvenberg, student aan de hogeschool Inholland te Diemen. In kader van mijn afstudeerscriptie heb ik uw hulp nodig. Uw mening en inbreng zijn belangrijk.

Mijn afstudeerscriptie gaat over de identiteit en het imago van het merk Ameland. Deze enquête is een onderdeel van het volledige onderzoek. Met deze enquête ben ik op zoek naar de werkelijke identiteit en wat u vindt van Ameland en het toerisme op Ameland. Uw deelname aan deze enquête is geheel anoniem. De enquête neemt ongeveer 15 minuten van uw tijd in beslag.

Alvast bedankt voor uw deelname en inbreng.

Stefan Stuijvenberg"

De enquête is via deze link te vinden.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *